Auala o le faia uʻamea stainless vai vai mita mita tino

Tekonolosi talaʻaga:

I le taimi nei, o le vai tulaga i luga o le maketi e masani lava apamemea tulaga, aofia ai leai-ferrous uʻamea taʻitaʻi, umi le faʻaaogaina o le a foliga mai o le 'ele' apamemea, ma o le taʻitaʻi e afaina ai le soifua maloloina o tagata, i le itu i matu o nofoaga malulu, aua o le malosi o le 'apamemea fausaga atigi e le lapoʻa, mo se taimi umi masani ona aliali mai atigi atigi pa ma malulu.

Ina ia mafai ona foia ia faʻafitauli tau tekonolosi i luga atu, o le aoga faʻataʻitaʻiga faʻamoemoeina e tuʻuina atu se uʻamea stainless vai vaʻavaʻai faʻatasi ai ma le pala tetee ma maualuga malosi. O le uamea leai se vai uati tulaga o le aoga faʻataʻitaʻiga aofia ai se uʻamea stainless atigi, o le tasi pito o le uʻamea stainless atigi ua saunia ma se vai vaifagaloa, o le isi pito o le uʻamea stainless atigi ua saunia ma se vai outlet, o se vai auala faʻatonutonu alatoto ua ueloina i le alatele, ma o se gaioiga mita vai ua faʻamau i le ana ana i le pito i luga o le uʻamea stainless atigi. O le tulaga le faʻamamaina vai vai metala o le aoga faʻataʻitaʻiga ua faʻamau i le tulaga uʻamea tulaga e uelo poʻo totonu filo fesoʻotaʻiga. O le vai vaifagaloa ma outlet o le uamea leai se vai uati tulaga o le aoga faʻaoga ata e faia i le uʻamea uamea mea. Faʻatusatusa i le muamua faatufugaga, o le aoga faʻataʻitaʻiga ei ai mea lelei nei: 1. O le oloa e faia i le sila uʻamea, e i ai le lelei o le malosi fausaga malosi, leai se 'aisa ma taʻei, ma e mafai ona faʻaaogaina i le sami, laueleele maualuga alkali poʻo le taulaga malulu i matu; 2, ona o le uʻamea le faʻamamaina 'eleʻele tetee, e le aofia ai uʻamea taʻitaʻi, mafai ona ausia le matafaioi o le faʻamamaina o le vai; 3. Talu ai o le atoa e faia i le uʻamea uʻamea ipu, e faia mo le le atoatoa o le oneone pu i le muamua tulaga lafoina ma puipuia vai leakage

2222O le faʻataʻitaʻiga faʻatatau e fesoʻotaʻi ma le uamea le uamea vaʻavaʻa mataʻitusi, lea e aofia ai le le silasila uʻamea uʻamea 1, tasi le pito o le uʻamea stainless atigi ou te maua i ai se vai vaʻavaʻai 2, o le isi pito o le uʻamea stainless atigi ou te avatua i ai se vai outlet, o se vai outlet faʻamalama alatoto 3 ua ueloina i le vai outlet, ma o le vai mita gaoioiga 4 o loʻo faʻamau i le ana i le pito i luga o le uʻamea stainless atigi.

O le vai metotia faʻagaioiga 4 o loʻo faʻamau i totonu o le fale uʻamea le fale e ala i le faʻaopoopo poʻo totonu filo faʻafesoʻotaʻiga. O lenei oloa e faia i le sila, o le malosi o le fausaga, o le a le faʻamisaina taʻetaea, e mafai ona faʻaaogaina i le sami, laueleele maualuga alkali poʻo le itu i matu o le malulu aai; 2, ona o le uʻamea le faʻamamaina 'eleʻele tetee, e le aofia ai uʻamea taʻitaʻi, mafai ona ausia le matafaioi o le faʻamamaina o le vai; 3. Talu ai o le atoa e faia i le sila uʻamea uamea ipu, e faia mo le le atoatoa o le oneone pu i le muamua tulaga lafoina ma puipuia vai leakage. O loʻo i luga ua na o le faʻaaogaina faʻaaogaina metotia o le aoga faʻatusa. E tatau ona faʻailoa atu, mo masani inisinia i le matata eseese, aunoa ma le motusia ese mai le faʻatekinolosi mataupu faʻavae o le aoga faʻataʻitaʻiga, a numera o faʻaleleia ma fesuiaiga mafai ona faia, lea e tatau foi ona avea o se puipuiga lautele o le aoga faʻaoga .

 


Taimi Post: Mar-26-2021